fredag 30 september 2011

Back on Track

Har precis varit och simmat Täppas som numera tjuter av gjädje när han kastar sig in i rehabet... Förstår mig inte alltid på den hunden =) Idag blev även siminstruktören glatt överraskad när hon fick en hel drös med "kul att se dig pussar" av Täpp. Hon fick t.o.m. stretcha honom lite efteråt, och det är stort! En främmande människa som får dra i Täppas ben hur som helst, inte illa ;)
Ytterligare ett framsteg gjordes i poolen idag. När han simmat klart och stod uppe på rampen så kastade vi i leksaken och peppade honom att hämta den. Han sprang gladeligen i till magen och sen blev han lite tveksam. Han funderade väl över om han verkligen skulle plaska mer när han faktiskt hade valmöjligheten att gå tillbaka upp på torra land. Men sakta, sakta smög han sig längre och längre ner på rampen och tillslut var det djuuupt! Han stod länge och funderade, ska jag ta det där sista steget eller inte?? Och så stampade han ifrån och simmade ut efter sin leksak! Gissa om han var stolt när han kom tillbaka med den!!!

Han fick även inviga sitt nya Back on Track täcke, inte bra att köra fyspass i poolen för att sedan hoppa in och lägga sig fuktig i kall bil. Han ska även ha täcket innan simning för att värma upp musklerna.
Har tididgare kört med Hurttas täcken som är tåliga och bra men de täcker inte alla viktiga muskelgrupper, framförallt inte låren och det är ju bl.a. där han har problem. Så nu är det upp till bevis, är B.o.T. täcket med sina keramiska värmereflekterande partiklar insydda, så bra som alla säger?


Nu ska jag på blixtvisit till Orsa. Ska försöka komma ihåg att infinna mig i Bålsta på söndag morgon, annars blir kursarna inte glada på mig =)

3 kommentarer:

Maria/Furface sa...

Hurra för Täppas som ständigt vidgar sina "vad-vågar-jag-göra"!
BoT-täcket är KANON! När Meja hade sit diskbråck var det täcket som var det enda som gav henne smärtlindring. Nu använder hon det alltid på vintern och när hon är krasslig.
Glöm inte bort oss på söndag - vi är mycket förväntansfulla...

Susann sa...

Låter ju bra med täcket! Ses imorgon!

Linn sa...

Va?? Täppas pussar folk?! *svimmar*