söndag 4 november 2018

Bye bye höstlov


Det har verkligen bara varit latmansfasoner hela höstlovet, har inte gjort nåt vettigt alls. Men det är väl så det ska vara när man är ledig =)  

Även Atle har slappat i soffan, här med favvogossedjuret "Hippo" som huvudkudde!
 
Det var ju några år sedan jag utforskade områdena runt huset, alltså bortanför de vanliga vägarna och stigarna. Täppas var gammal de sista åren och Atle har varit för ung för den sortens promenader. Men nu bar det av och jag blev helt paff när jag hittade ett helt oupptäckt vattenfall haha! Här åker man långväga för att hitta forsar och vattenfall och så går man en mils promenad från huset och hittar ett superfint område. Skulle från början till en bro högt ovanför en fors men sen blev det lite för lockande att gå ner i ravinen och gå lämgsmed vattnet. Det var halt och slipprigt men rena urskogen med fallna träd överallt. Kameran låg hemma då jag inte räknat med att hitta nåt skoj så det får bli lite mobilbilder.

Fotat uppifrån bron, inte så mycket att hurra för just här, det är lite vatten i år. Men tänk vårfloden!

Någonstans längs Enån


Nu är vi hemma igen och därmed tillaka i kennelhostaland. Det är nästan ett under att Atle klarat sig hittills och bara att hålla tummarna att han inte får hostan som typ alla har just nu. Det är tydligen en ovanligt aggressiv hosta denna gång men han har fortsatt hälsningsförbud och vi håller oss borta från de mest hundtäta områdena. Bara att härda ut lite till, någon gång måste den ju klinga av...  

Inga kommentarer: