måndag 13 april 2020

Ut på tur

Skulle ju som vanligt varit i Orsa nu under påsklovet men så blev det ju inte =( Att vara hemma här en hel vecka är liksom inte ett alternativ med allt oljud så jag bokade in massa privatlektioner. Win win att dels få komma hemifrån och dessutom dra in lite pengar på det. Långpromenader har det blivit många också, häromdagen blev det en tur till Bogesund där vi knatade runt i 4,5 timmar.

Atle går normalt i vanligt koppel i början av en tur, i vanligt koppel gäller koppelregler och då går han lugnare vilket är bra så att han värmer upp ordentligt innan han får röja i flexit. För är det något den här hunden är bra på så är det att halvt slå ihjäl sig själv. Nu hade jag glömt det vanliga kopplet så flexit var på från start, därav den flygande hunden på bilden... Tur de första 200 metrarna gick längs en safe grusväg haha ;)

Extremt konstig växtlighet på marken, vad är det här? 30-40cm högt och snårigt som bara den, Atle körde fast. 

När man ber hunden lägga sig ner och softa och han faktiskt gör det också!! Antingen börjar det hända nåt med passiviteten (eller det "lugn" jag installerat i honom via Absolute Dogs lekar?) eller så är han helt slutkörd av tre månaders kaos hemma.
Tillbaka vid bilen fick det bli en genomborstning med kardan för att få bort fästingarna som kröp omkring... Odjur!

4 kommentarer:

Linn sa...

Tur vi alltid har naturen :) Det där är väl pors, kan du krydda spriten med, om du nu går bananas av tristess hemma.

Susann sa...

Nu har jag googlat pors men jag vete fasiken om det är det... Oavsett så dricks det bara champagne här, den behöver inte kryddas haha!

Linn sa...

Nej det var nog faktiskt skvattram, de två brukar förväxlas :) Sorry!

Susann sa...

Jamen skvattram måste det vara, mycket mer likt!