torsdag 4 september 2014

Domani andiamo a Italia!

Känner att jag skulle ha behövt friska upp mina kunskaper i italienska, de finns någonstans långt bak i huvudet...

Imorgon bitti går flyget till Milano och på söndag bär det av till Monza! Årets snabbaste bana och Ferraris hemmaplan. Kan det bli bättre? Enda nackdelen är väl att det kommer vara en ordentlig press på de båda Ferrariförarna så de får se till att hålla huvudet kallt och inte göra några misstag. Jag sitter precis efter start och målrakan, närmare bestämt i Prima Variante Esterna.

Autodromo di Monza

På söndag kl. 14 släcks de röda lamporna en i taget och sen dånar 22 F1 bilar iväg =) Kör hem en pallplats nu Kimi, det är på tiden! Andra förare som kan få hamna på pallen är Alonso, Ricciardo, Rosberg, Vettel, Marcus Ericsson, Bottas och Button. Förare jag inte vill se på pallen (de får framförallt inte vinna) är Perez, Hamilton, Magnussen och Maldonado. Håll tummarna på söndag för den här bilen: 

Kimi Räikkönen #7 Ferrari F14-T
Nu ska jag packa klart, det är inte min starka sida. Packar alltid ner för mycket och sen får jag ta bort saker och sen inser jag att jag måste ha plats för allt som ska shoppas och sen tjurar jag över att jag skulle behöva två resväskor. Minst. Eller snarare ett eget fraktplan ;) Ciao!

Inga kommentarer: