lördag 13 januari 2018

2018

Jag ska försöka skriva lite oftare i år, även om det inte blir någon ny eller avancerad träning (kan ju dessvärre inte gå utbildningar innan Atle klarar av den miljön) så kan jag ju skriva om den vanliga träning vi gör (vardagslydnad, tricks, spår, nose work etc). Insåg när jag kikade igenom inläggen från förra året att jag knappt skrivit något alls om vad jag tränar med Atle. Det får bli ändring på det!

Sen kommer det säkert bli en del fysträning nu när han ska tränas upp inför årets vandringar och rapporter från våra små äventyr.

F1 & WRC lär göra återinträde i bloggen, tills vissas glädje och andras frustration haha ;) Men det är det enda ohundiga som slinker in här!

Såhär hittade jag honom häromdagen, sittandes på en KÖKSSTOL!! Atle får visserligen vara i möblerna men köksstolar är förbjudna och det accepterar han, så jag blev lite förvånad. Ser att han stirrar intensivt på något på köksbordet och blir helt full i skratt när jag ser vad det är - den lilla flaskan med eukalyptushydrolat! Hade gjort i ordning flaskor till Nose Work kursera som startar, passade på att fylla på Atles flaska som jag sen glömt kvar på bordet (brukar ha den i ett skåp, även om korken är ordentligt påskruvad så luktar det ju ändå). Han hade alltså känt doften, tillåtit sig själv att hoppa upp på köksstolen och hittat doftkällan =) Sen är han nog lite för artig för att kliva upp på köksbordet, så han nöjde sig med stolen. Undrar hur länge han suttit där?!?

2 kommentarer:

Linn sa...

Eh det där sa han inget om när han var här.. Hans bästa plats var nog på ena köksstolen.

Susann sa...

Jamen det är nån bugg i inlärningen, funkar bra här hemma men mindre bra på annat håll =)