söndag 23 september 2018

Sen sist

Det blir inte så mycket skrivande här men det har varit fullt upp med jobb och massa trassel med icke fungerande TV, bredband, dator, kamera, skrivare, bil, magsjuk hund... Allt på en gång =)

Först hade Atle lite vila efter all vandring men sen tog vi en tur ut till Bogesund för att gå en ny runda, Stortallsrundan på en mil. Väldigt lättgånget men blev glatt överraskad av naturen, det var inte alls som övriga Bogesund. Extremt skiftande och jag tror inte det var samma slags natur mer än 100 m i taget. Bakom varje krök öppnade sig en ny värld =) Det blev inte så mycket fotande då jag hade en tid att passa och promenaden tog längre tid än planerat.

Den här havsörnen snirklade uppe i skyn, den kanske ville smaka på liten Atle ;)

Vi har också varit iväg på en aktivitetspromenad hos Hundorado. Det har varit jättesvårt att hitta dagtidskurser i höst så jag får plocka ihop lite sånt här för att träna i grupp. Vi gick en promenad på en timme vid Gubbängsfältet och gjorde lite olika aktiviteter. Det blev godissök i träd och bland växtlighet, olika omvägsproblem, balansövningar, "godistuvan" mm. Det här var väl inte ett av hans bättre tillfällen om man säger så ;) Får hoppas på bättre lycka när hans rallylydnadskurs börjar framöver. Ja, jag vet, han har redan gått rally men som sagt, det finns inte mycket dagtid att välja på i höst så man tager vad man haver. Det är för ny instruktör och på ny plats i alla fall.

Inga kommentarer: