tisdag 7 februari 2012

8 timmars arbetsdag??

Inte här inte! Klockan är nu 15:40 och jag har jobat sedan 06:00... Har pusslat färdigt med kurserna och de finns nu ute på hemsidan. Det rasar in kursanmälningar och ett datoriserat anmälningssystem vore inte helt fel. 
Jag har även hoppat omkring på vardagsrumsgolvet, ja det är ett omväxlande jobb jag har haha! Håller på och filar på freestyleprogrammet till fortsättningskursen i freestyle som startar nästa vecka, ska bli kul.

Täppas får sköta hushållsysslorna, här bäddar han sängen =) VARENDA gång jag byter lakan (och det är ofta med en kvalsterallergiker till hund) ska han dit och bädda, why??Nä, nu måste jag nog lufta huvudet med en promenad innan det är dags att packa ihop och åka till kvällens kurser, rallylydnad och valpkurs blir det idag. Imorgon ringer väckarklockan 5, ska klippa skäggisar hela dagen!

1 kommentar:

Linn sa...

Har du kollat in http://dinkurs.se/ ? Har inte använt de själv men fått mycket reklam när jag hade FNAs mail, de verkar bra (om de håller vad de lovar). Annars kan jag bli din assistent, skulle passa mig lagom ;)