fredag 4 maj 2012

Mr Double Trouble

Det är Täppas nya namn ;) Nä, skämt åsido men är det inte det ena så är det det andra... eller tredje och fjärde... i det oändliga.

Idag har han varit sövd för att det behövdes tas bort tandsten. Ingen stor grej egentligen men det är inte optimalt att söva en maghund och ännu sämre att fasta en maghund. Slapp i alla fall stressig burvistelse, han fick både somna (inte frivilligt dock hehe, det krävdes dubbel dos lugnande innan han däckade) och vakna hos mig. Allt gick bra men han var väldigt trött och frusen när han kom hem. Nu återstår att se vad magen säger...

MEN, nu till nästa problem. Han har en tand som han slog av för några år sedan och den tanden är ju inte lika tålig som en normal tand. Så nu har det blivit ett litet hål där. Toppen, toppen, precis vad han behöver - ännu mer sövning och tandoperation. För vetten tyckte det var lika bra att ta bort hela tanden (självklart en av de största i hela käften, tre rötter har den) eftersom den ändå är försvagad och med största sannolikhet kommer ställa till mer problem i framtiden. 

Så nu börjar projekt hitta flera lediga dagar i rad i kalendern, som dessutom klaffar med ledig tid hos vetten, innan semestern startar. Utan tvekan mission impossible med mitt schema så nu måste jag fundera över vad som får stå åt sidan. Enligt vetten är det ingen brådska, det kan lika gärna göras senare i höst, men jag vet inte jag...

Efter tandoperationen får det fanimej räcka, no more trouble!!

Lite groggy sådär =) Fast nu är energin tillbaka och han har just dödat en leksak!

2 kommentarer:

Hella sa...

Men lilla söta Täppas! Ja, nu får det räcka tycker jag också för herrn! Hoppas tandoperation blir avklarad snart så ni kan njuta av våren, sommaren och ledigheten som väntar! :)

Susann sa...

Japp, nu får det vara nog, vi har tummat (tassat?) på att han ska hålla sig frisk framöver =)