lördag 11 juni 2011

Hektisk vecka

Nu börjar det väl så sakta bli lite ordning på saker och ting. Har ny dator och ALLT från kraschade datorn är intankat!! Bara lite uppstrukturering kvar. Skrivaren har äntligen velat connecta med datorn också. Omkopplingen till nya hemsidan var ju något mer komplicerad än jag tänkt mig men förhoppningsvis kommer den upp under nästa vecka. I och med omkopplingen kommer jag bli tvungen att byta mail (adressen kommer fortfarande vara densamma). Hur jag sen ska få över ca 500 kunders kontaktuppgifter från den gamla mailen till den nya, det orkar jag inte ens tänka på...

Har hunnit med att vara sjuk också (verkligen bra timat) och fått ställa in lite kurser. Annars har det inte hänt så mycket under veckan, har haft fullt upp med allt som kraschen ställde till med.

Eller jo! Det kom ett paket i brevlådan. På paketet stod "Täppas Skäggis, c/o Susann Fagerman." Vem skickar paket till Täppas?!? Det visade sig vara från Nässla! Täppas slet upp paketet, det tog sin lilla tid för det var väl inslaget. I paketet låg en liten pälsråtta med riktig päls. Råttan har åkt på ordentligt med däng under veckan men den lever fortfarande! Har filmat hans råttdödande men det är en av de saker som ännu inte fungerar - att lägga upp filmer. Så här kommer en bild istället:

Råttmördaren

Lägger också in lite bildbevis på att det går framåt med badkrukan!!

Täppas inviger sina snygga Ferrari-skålar, hemsläpade från Monaco! Frågan är vem som är mest nöjd med dem, Täppas eller matte ?!?


Veckan avslutas med bevakningskurs nu i helgen. Fem hundar deltar och idag har de fått träna patrullstig med ljudmarkering och även stillastående bevakning. Imorgon ska de få nya utmaningar!

1 kommentar:

Anonym sa...

Till dig Råtthatare!, som har en hund som plågar ihjäl råttor. Det du gör är olagligt, då du uppmuntrar eller/och låter din hund leka med och långsamt plåga ihjäl råttor på ett mycket barbariskt sätt. Du kommer att sättas dit för djurplågeri, din hemska råtthatare..