söndag 24 augusti 2014

En ledig helg!

Idag kördes min absoluta favvobana i F1, Spa Franchorchamps i Belgien. Och vilket race det blev!! Kimi körde otroligt bra och det såg länge ut att bli en efterlängtad pallplats. Men när det bara var ynka fyra varv kvar var däcken slut och Valtteri Bottas lyckades köra om... Kimi slutade därmed fyra och missade precis pallen. Även Marcus Ericsson gjorde säsongens bästa race och körde kanon. Det här bådar ju väldigt gott inför Monza och nu är det bara 14 dagar kvar. I can't wait!!!

Täppas har mest slappat när matte pluggat men vi åkte i alla fall iväg till Gullsjön för att gå en sväng. Dessvärre överraskades vi av ösregn och blev rätt dränkta, oj vad glad han blev ;) Idag har han suttit och spanat i sin alldeles egna fåtölj här ute på altanen.


Den enda nackdelen med att ta det lugnt några dagar mitt i en hektisk period är att om man har en förkylning som ligger och lurar så får den ju liksom utrymme att bryta ut. Halsen känns som taggtråd och jag är hes som bara den. En megafon till veckans kurser efterlyses!

Inga kommentarer: