söndag 29 januari 2012

Sol!

Strålande sol hela dagen, så det blev mycket promenerande i det fina vädret. Och nu är det ju snart 8 minusgrader ute så då var jag tvungen att ge mig ut igen när det äntligen blir lite kallt! Fattas bara 50 cm snö och ytterligare 10 minus =)


Har tränat lite med Täppas också, det har ju varit väldigt dåligt med det på senaste tiden. Vi fortsatte med "öppna skåpet" som vi började med i höstas. Vet inte varför det aldrig blev något av det där tricket men nu ska det läras in! Kruxet är att alla skåp i hans höjd är så tröga, det krävs väldigt mycket kraft... Kanske ska prova med en dörr istället, den borde svänga upp lite lättare.

Det som är så bra är att hans nya foder består av små, små bitar så det kan användas som belöningsgodis rakt av. Det blir väldigt snabbt uppblött också så det är helt ok att ge det torrt! Vilken dröm att bara kunna plocka godis (mat) ur en skål utan att behöva tillverka det först. Alla timmar av jobbig godistillverkning är ett minne blott! Återstår att se hur vegmat står sig i konkurrens med annat (hanhundar, löptikar mm) men det lär väl visa sig.

Inga kommentarer: