torsdag 30 april 2015

Äntligen ledig!

Den här tiden på året kan man fylla med jobb från morgon till kväll veckans alla dagar. Alla kurser har flyttat ut sen en tid tillbaka och även om det varit kallt och regnat till och från är det en befrielse att få vara ute hela dagarna.

Här kommer några bilder från veckan som gått. Det känns ju lite dumt att jag som går fotokurs just nu bara tagit bilder med mobilen haha! Vad gick snett undrar jag...

Klara spanar efter matte som förbereder en uppletanderuta på nosaktiveringskursen.
 
Tanken var att bästisarna Chelsea och Dansa skulle få leka efter avslutad kurs men när det inte ens finns energi kvar till lek, då är man trött!

Förra helgen fick Täppas följa med på aktiveringspromenaden och han hjälpte mig visa övningarna. Med på promenaden var två långhårscollies, en mellanpudel, en kerryblue, en labbe och en bolonka.

Stella balanserar.

Välbehövligt med fikapaus tycker Noah! Han överraskade alla när han klampade rakt ut i sjön och njöt i fulla drag av det kalla vattnet. Täppas gjorde stora ögon och flyttade sig bort på behörigt avstånd, han vet att badande hundar stänker vatten lång väg när de kommer upp på land =)


På väg ner från Täbys högsta punkt där vi fikade! 
 
Täppas håller koll på sina adepter så att de sköter sig =)
 
I helgen är jag helt ledig så nu blir det förhoppningsvis lite mer skrivet här, har varit dåligt med det ett tag nu!

Inga kommentarer: