måndag 20 april 2015

Helgen flög förbi

Precis hemkommen från kvällens kurser och det är verkligen inte helt lätt att klä sig just nu. När kurserna startar kl. 18 är det sol och varmt men när kurserna slutar vid 21 har solen sedan länge försvunnit och det är riktigt råkallt, frosten glimmar på marken. Så om någon ser mig klampa omkring i tjocka vinterkläder när det är sol och 14 plusgrader så vet ni varför ;)

Även i helgen har det varit jobb på schemat men det har hunnits med annat också, t.ex. lite geocaching och lite nya promenadslingor. Hittade en rolig slinga där jag tänker lägga nästa aktiveringspromenad 10/5. Måste dock hitta en annan väg upp till utsiktsplatsen, mina kursare ska inte behöva utstå ett klätteräventyr bland klipporna ;)

Himla spännande att undersöka gamla bunkrar!

On top of Täby


Och sist men inte minst har det varit race. Vilket race! Äntligen blev det en pallplats, en andraplats. Bara någon sekund bakom segraren. Ferrari nr. 7 is back!!! Nu är det tre veckors uppehåll innan F1 cirkusen kommer till Europa. Först ut är Barcelona och sen... ja, sen smäller det =) Fem veckor kvar till Monaco!

Inga kommentarer: