fredag 8 oktober 2010

Balansträning

På IKEAs barnavdelning kan man göra roliga fynd :) Hittade en stor nyckelpiga som nog egentligen var tänkt som sittpuff eller liknande. Men är man skadad av hunderiet så ser man hundträningsmöjligheter överallt och den här nyckelpigan är utmärkt att ha till balansträning. Den är uppblåsbar och blåser man inte upp den helt så blir den väldigt vinglig att stå och balansera på.
Kul prick den där nyckelpigan tyckte Täppas och började frenetiskt bita i öronen (eller vad det nu är som sitter övanför ögonen på nyckelpigan). Fick honom tillslut på andra tankar och han började försöka ta sig upp. Men det var inte det lättaste!! Den är vinglig till tusen och ibland när han lyckats kravla sig upp så kanade han lika snabbt ner på andra sidan ;) Fick hjälpa till och hålla i honom lite men nu börjar han få in tekniken och parerar tjusigt mad alla fyra benen.

Här fuskar han och sitter ner, det blir stadigare då!

4 kommentarer:

Maria/Furface sa...

IKEA är ett fantastiskt ställe att köpa hundgrejjer på. Jag ser också hundträningsmöjligheter i många av deras prdukter. Dessutom är deras nallar och andra mjukis leksaker toppen och förvånansvärt hållbara. Håller tom för en Mördar-Meja!

Susann sa...

Då ska jag testa deras mjukisdjur! Täppas är expert på att operera ut luddet i vanliga hundleksaker och se står han där och hostar med ludd i halsen..

Unknown sa...

Jag är ute efter balans nyckelpiga, vad är den köpt ??
Ikea gosedjur är toppen bra, jag har köpt många olika gosedjur, har Golden och toy pudlar , så jag tvättar gosedjur men i tvättmaskin och dom blir som nya ett tag till, och syr ihop så länge det går.ad Vad kan jag köpta balans leksaker till hundarna (nyckelpiga, runda och hundben i annat material finns det), men var??? Tacksam för svar Ma

Unknown sa...

Tacksam för svar i mitt meddelande ovan. Hälsningar Maria Otterborg e-post : maria.otterborg@gmaiö.com