fredag 25 maj 2012

Blommigt värre

Är ledig idag! Planen var att hitta ytterligare en cache men denna gång gick vi bet... Kunde inte leta så noga eftersom cachen var gömd inne i ett bostadsområde. En solig dag som denna satt ju varenda människa ute i trädgårdarna så det kändes lite dumt att smyga omkring och "snoka" alltför mycket haha. Får nog spara det projektet till en regnig dag.

Igår blev det en tripp till Ulriksdals Slottsträdgård för att inhandla lite blommor att piffa upp trädgården med. Förutom blommor blev det även en krusbärsbuske som jag ska äta flitigt av (ja alltså bären). När kaninburen försvann blev det en massa plats äver och där ska det antingen planteras lila syrén eller lila rhododendron. Får se vad det blir...Hittade flera gånger Täppas med huvudet nerkört i jordsäcken, planteringsjord är tydligen en riktig gourmét ;) Det nybadade och välklippta skägget från i förrgår såg inte lika fint ut idag om man säger så...

4 kommentarer:

Linn sa...

Om ogräset ska växa behövs det ju så klart bra jord!

(själv hänger vårat halsband på tork efter att tvättats pga liknande incident..)

Susann sa...

Haha, ja där sa du nåt... Får dra ner på jordätandet framöver ;)

Hella sa...

Köpt jord är ju typ det bästa som finns, tycker Mandie. Kanske ska ta med mig en näve till kursen på måndag. ;)

Härliga blomster bilder, är ju så kul med växer och plantering. Vet du vad blomman på bild 3 uppifrån heter? Köpte ett par sådana för några år sedan, var så fina och tåliga men vet inte vad de heter och har inte hittat de igen. :)

Susann sa...

Helena - jag har ingen aning vad den blomman heter, har slängt den där remsan som brukar följa med i krukan... Men det låter bra att den är tålig, jag är värdelös på att hålla blommor vid liv =)