torsdag 21 maj 2015

F1 is in the air!!!

Nu är det inte långt kvar till säsongens sjätte VM-deltävling på Circuit de Monaco!!! Årets mest spektakulära race och det race alla förare vill vinna någon gång i karriären. På söndag kl. 14 slocknar lamporna en och en och sen är det fullt ös framåt i 1,5-2 timmar innan segraren får kliva högst upp på prispallen. Man behöver inte heta Einstein för att gissa att någon av Mercedesförarena vinner men har vi tur kan Vettel vara med och utmana, kanske även Kimi.
Sen vore det såklart kul med ett bra resultat för Ericsson också men nu började ju hans bil brinna under dagens andra träning så förberedelserna är inte direkt optimala... Jag kommer i alla fall hålla ett öga på den blågula Sauberbilen. 

Jag har suttit klistrad framför TV'n och sett dagens tidsträningar, det har varit växlande väder som vanligt och regn gjorde att det inte går att säga varken bu eller bä om de olika teamen. Jag håller i alla fall tummarna för Ferrari nr. 7!! Starterna har varit riktigt bra i år och är det någon bana det är viktigt att vara snabb i starten så är det i Monaco.

Imorgon bitti går flyget till Nice och tiden fram till racet får slås ihjäl med shopping, goda drinkar och kanske ett bad i Medelhavet =) F1 is in the air!!!

Monaco!

Heja Kimi Räikkönen, Ferrari nr. 7,  på söndag!

Inga kommentarer: