lördag 16 maj 2015

Kapten Täppas

Täppas har inte åkt mycket båt i sitt liv, det har varit en tur med Gotlandsfärjan och ett gäng simpla bilfärjor men på den typen av båt upplever man ju knappt att man är till sjöss. Men igår var det dags för en riktig båttur och han tyckte det var rätt spännande! I början tyckte han motorljudet var lite skumt när man drog på farten men sen gick det bra. En himla massa spännande dofter fanns det ute på havet och fiskmåsar som flög nära inpå =) Att det vinglade fram och tillbaka, kom vågor osv. var inga problem. Det får vi nog tacka balansbollträningen för!

Flytväst måste man ha när man ska ut på havet! Det var inte lätt att hitta en smidig och bra flytväst till liten hund men till slut föll valet på "Baltic Mascot". Utöver den hade jag nog lagt min röst på Ruffwear K-9 Float Coat.   

Lite miljöträning i båten!
Havstrollet!

Det blåååser..

Täppas tyckte nog att det var högst onödigt med en vattensprutande manick där bak på båten. Tänk om han skulle råka få en vattendroppe på sig haha =) 

SmögenbrygganTill slut blev det väldigt kallt i fartvinden så då var det skönt att bli invirad i en fleecefilt!

Efter dagens äventyr måste man vila. Och det gör man allra bäst med en varm tröja och huvudet på världens bästa Supernalle =)

Inga kommentarer: