söndag 28 april 2019

Veckan som gått

Till skillnad från förra kurstillfället i kyla och halv storm så var det denna vecka sol och varmt. Atle kämpar på med att förstå det här med halvbollar, normalt är han ju rätt smart men det här var ju fullständigt oförståeligt i Atles värld. Vi tränade även på att backa upp på halvbolar med baktassarna men inte heller backa verkar vara någpt förståeligt hos Atle, gå baklänges liksom? Hahaha, jag tror vi får jobba lite på både halvbollar och att backa. Lite komiskt nästan att det var så omöjligt, men det löser vi framöver!
Fick med mig två väldigt bra core-övningar med just halvbollar som jag aldrig testat förut, men det ska det bli ändring på!
Häromdagen var vi på Järvafältet för att gå Hanstaleden. Om vi gick den leden eller inte har jag ingen aning om. Ledmarkerinarna var rätt värdelösa och leden var inte markerad på den lilla kartan som fanns att tillgå. Så jag tror vi gick någon egenkomponerad slinga för det blev ett jäkla virrvarr fram och tillbaka, var totalt lost mot slutet. Har aldrig varit vilse på fjället men vilse på Järvafältet går tydligen alldeles utmärkt haha ;) Dessutom var det alldeles för varmt så det blev inte så långt som planerat. Nu ser det ju ut att bli väderomslag i slutet av nästa vecka, får verkligen hoppas på det! Inga konstigheter med Atles tår i alla fall så det kapitlet får anses avslutat.


Atle dricker ofta dåligt ute på tur men får han dricka ur en kåsa ja då dricker han jättebra!

Varmt..

Om någon undrar vad som händer med parkourträningen så ligger den lite på is, dels för att vi har andra kurser att fokusera på nu och framöver, men även för att det blev så krångligt med filmningen som skulle följa vissa regler. Alltid var det något som inte syntes eller hördes på filmen eller så blåste telefonen omkull... Men planen är att ta upp det igen när tiden finns och då låta någon annan filma, det blir lättare.

Inga kommentarer: