söndag 26 juni 2011

Midsommarhelgen

Ja, då var man hemma igen då. Det tar sin lilla tid att åka tvärs över Sverige, särskilt när man hamnar bakom bromsklossar som kör 70 på en enfilig 100 väg...

Lyckades ju såklart bli sjuk igen och har tillbringat större delen av helgen på soffan så jag har inte så mycket att berätta. Får bli lite bilder!

Skönt att rulla sig i gräset!

På promenad

Dvärgschnauzer i motvind... eller en alien?!?

Hittade en liten näckrosdamm långt ute på klipporna.

Ett band spelade vid Smögens Sea Lodge mitt emot balkongen. Funderar över om Täppas har någon hörsel kvar efter att ha stått på balkongen och diggat till musiken =)


Det fullkomligt kryllade av hundar på Smögen. Så är det någon som vill träna tighta hundmöten, åk dit... Mest var det små sällskapshundar som zick-zackade sig fram längst ut i flexikopplet. Är väl kanske inte riktigt sådana hundmöten man längtar efter.
Annars var det väldigt mycket fågelhundar, är det ett tecken eller?? Såg jaktgolden, jaktlabbe, vizla, weimaraner, vorsteh, settrar, wachtel, jaktcocker, field mm. Sen var det faktiskt väldigt många dvärgschnauzrar också och Täppas träffade sin dubbelgångare. Otroligt lika var de!

Inga kommentarer: