lördag 29 augusti 2015

Lite dött här

Täppas vilar ju för närvarande (mot hans egen vilja...), det är därför det är lite dött här i bloggen. Men häromdagen tror jag understimuleringen bubblade över lite. Han skulle äta av bladen på mina orkidéer, han skulle prompt ha pappret på toarullen, han vaktade huset mot skator (men hallå?) och han roade sig med att peta in saker under sängen och sen ligga och muttra så att jag blev tvungen att plocka fram dem åt honom. Ok, sjukskriven i all ära men något måste han få göra annars blir han ju knäpp.

Det fick bli lite nosework i plattformen och jag la till lite olika störningsdofter. Smittade topsarna med lite vatten, saft och duschcreme. Hallonsaften var rätt spännande men han jobbade vidare och hittade sin eukalyptus. Duschcremen verkade han inte alls tycka om, han stannade med nosen lite ovanför burken och fnös och skakade på huvudet innan han jobbade vidare. Vidrig doft enligt Täppas (och då var det ändå bara yttepyttelite duschcreme på topsen haha).

Lite lätt apportering har det också blivit. Hade beställt lite nya dummies till retrieverkursen och även några små minidummies till Täppas. Nu var de små inte så populära, nej han skulle ju såklart ha de stora. Han får ju knappt munnen runt dem ;)

Min skäggiga apportör

2 kommentarer:

Linn sa...

Fördelen när det här händer och hundarna svinar pga lite understimulering gör ändå att man får bra fog för sitt evinnerliga tjat till problemhundsägare att det GÖR stor skillnad att de får stimulans.

Susann sa...

Ja, verkligen. Man bara önskar att det gick in också ;)