söndag 27 november 2011

Regnigt träningspass

Imorse mötte vi upp Anna och Basse för diverse träning. Vi hade väl inte vädret på vår sida (regnigt, blåsigt, lerigt) men vovvarna måste ju aktiveras ändå =)

Vi började med att lägga personspår och sedan gick vi till en fotbollsplan för att träna diverse tricks, RallyMix moment, lydnad mm. Täppas som på gamla dagar inte är sådär jätte road av regn jobbade ändå på bra. Vi tränade bl.a. på snurr och spinn i både fot och work position. Han kan dem ju enbart på röstsignal sedan tidigare men då är det framför mig. Blir ju svårare att utföra de olika snurrarna medans han går fot eller work. Men det gick väldigt bra, signalkontrollen funkar i både fot och work. Skönt att slippa använda så mkt handhjälper hela tiden.

Sedan gick vi tillbaka till skogen för att gå spåren. Det gick bra, mycket bättre än igår. Spåret startade i skogen, upp och ner för att sedan gå ut på en äng där spåret gick längs med en hage. Tyvärr var hagen tom, annars hade det blivit bra störning av hästarna. Sen gick spåret upp i skogen igen och han hittade sin leksak.

Väl hemma blev det marsch in i duschen och sen somnade han på soffan trött och nöjd =)

Inga kommentarer: