lördag 26 november 2011

Viltspår

Idag träffade vi Helena och beardisen Martie för lite viltspår. Täppas har ju tidigare träffat Helenas rottistik men Martie var en ny bekantskap. Täppas och hanhundar är ju normalt ingen bra kombination men Martie är kastrerad och dessutom totalt ointresserad av Täppas så det gick finfint.


Martie fixade sitt spår bra (den bästa vallhundsnos jag träffat på) men Täppas spår gick väl sisådär ;) Men å andra sidan var det kanske inte så konstigt... Han har inte gjort ett jota den senaste veckan (jag var i GBG förra helgen och denna vecka har ägnats åt dataproblem mm) så han hade en massa uppdämd energi. Att då släppa honom på ett färskt viltspår med kraftigt snurrande vind var väl kanske inte så smart haha. Jaja, han tyckte det var kul iaf!


Nästa gång får det bli spårläggning och spårning med några timmars mellanrum tror jag, då går det bättre! 

I övrigt har det mesta löst sig efer datakraschen. Har ny dator (igen haha) och det mesta är inladdat. Ett smärre missöde med några dokument bara som kodat sig själva så att jag inte kommer åt dem... Men det får bli måndagens projekt. Måste vila huvudet lite nu i helgen!

Inga kommentarer: