fredag 18 november 2011

Time to go!

Efter några dagar hemma i Täby så är det dags att ge sig av igen! Om tre timmar går tåget till Göteborg, det blir en totalt ohundig helg (vad nu det ska vara bra för) med shopping och julmarknad på Liseberg!

Håller på att rita en bild (ja, inte just nu då kl. kvart över fem på morgonen) och hela "projektet" retar gallfeber på mig. Jag är verkligen ingen konstnär men snart börjar massage och stretchingkursen och då måste jag rita en hund för att kunna rita dit alla olika muskler och deras namn. Finns ju massa såna här bilder i böcker men det finns ju något som heter copyright =)
Jag tror det blir bäst om jag sätter pennan mot pappret så lite som möjligt haha, så för närvarande är det bara konturerna av en hund och så ska jag rita dit de jäkla musklerna.

Måste börja ta tag i kurserna som startar efter nyår också så att de kan läggas ut på hemsidan, det är många som börjar fråga efter dem. Förstår bara inte vart all tid tar vägen, den bara flyger iväg... Får nog försöka hålla mig hemma nästa helg. EN hemmahelg kan ju inte skada. Vi får se...

Två finfina muggar som jag fick i veckan, tusen tack till Morris matte och husse!

2 kommentarer:

KerstinBrunoNIlaq sa...

Haha, det finns når som heter källhänvisning också =) Och man kan ju fråga om man får låna bilder. De flesta säger ja så länge man anger källan.

Susann sa...

Jaha ja, var det så enkelt! Tack för tipset =)