tisdag 16 juli 2013

Plask, plask

Jag tror aldrig jag sett Täppas så trött som efter HundCampus. I fredags efter kursen åkte vi direkt till Smögen och hela helgen sov han konstant. Men nu har krafterna återvänt!

Igår tog vi en tripp för att kolla på en gammal kungagrav ute på en ö. Bara det att man var tvungen att plaska sig ut till ön... Det var ingen liten å att ta sig över, näpp, snarare ett helt sund. Bara att kavla upp byxorna och plaska iväg bland musslor, ostron och små fiskar ;) Täppas fick åka snålskjuts på min arm, han såg rätt lättad ut när vi kom över till ön (glatt ovetandes om att vi ju skulle tillbaka samma väg senare).



Ön var lite större än vi tänkt oss och det fanns ingen självklar väg upp på toppen (eller jo, men vi struntade i att kolla på kartan, hur svårt kan det vara liksom...). Det blev alltså lite ofrivillig vandring i snårig skog och sen lite bergsklättring innan vi nådde toppen i vad som kändes som halv storm. Sen var det bara att ta sig ner och plaska tillbaka över sundet. Insåg då att det fanns ett mycket grundare ställe att gå över på... Äsch va fan, det ska vara lite utmaning haha ;) 

Inga kommentarer: