söndag 18 maj 2014

Helgen

Helgen har främst bestått av jobb och friskvårdsplugg. I lördags fick fyra vovvar (två lagotto, en wheaten och en amstaff) prova olika övningar där de fick använda sin nos. Sådana övningar är alltid uppskattade och de är alltid så kul att se hur olika raser tar sig an uppgifterna. De båda lagottona verkade föredra uppletande medans wheaten terriern blev mäkta förtjust i spår. Amstaffen tyckte nog allt var skoj och hade en smått övernaturlig förmåga att omgående hitta föremålen i uppletanderutan trots att matte försökte göra det svårt. Kommande vecka väntar nya utmaningar för dem!

När det gäller friskvården så har jag pluggat rehabilitering, rehabilitering och ännu mera rehabilitering. Hoppas bara att allt har fastnat där inne i hjärnkontoret också... Det är lite kaos där inne just nu så det förvånar mig inte det minsta om jag drömmer mardrömmar om F1 bilar som krockar och behöver rehabiliteras i watertreadmill eller nåt ;) 

En väldigt morgontrött Täppas myser på min Ferrarifilt. Annars har han mest strosat omkring här hemma och muttrat över det varma vädret.

Inga kommentarer: