torsdag 22 maj 2014

Weehaa =)

Ett års väntan är över, imorgon bitti går flyget till Nice och på söndag kl. 14 smäller det i Monaco! Årets bästa dag =)

Sitter för närvarande framför TV'n och tittar på tidsträningarna. Banan är dyngsur av regn så det är ingen förare som känner för att roa sig med vattenplaning i 350km/h ;) Jaja, det är bättre att det regnar nu än på söndag.
Tyvärr fick Kimis bil växellådeproblem och står parkerad i depån =( Men det fixar meckarna så det är inget som ska spöka i själva racet hoppas jag. I år finns det nog ingen rimlig chans på varken seger eller pallplats men är det någonstans precis allt kan hända så är det i Monaco!

Vem vinner? Nico Rosberg eller Daniel Ricciardo. Ja, jag vet att Hamilton har grymt stor chans på seger men han hör inte till mina favoritförare så vi skippar honom ;) Vettel kan också vinna om de har fått ordning på hans bil men det tvivlar jag på.

Snart ska jag iväg och jobba men sen kan jag koppla bort allt vad hund heter och bara fokusera på F1!

Go Kimi på söndag!!

2 kommentarer:

Hella sa...

Är detta en grej per år eller går tiden bara så fort att jag tyckte det var nyss jag läste om detta i din blogg? :P

Hoppas du har det jätte kul!!

Susann sa...

Haha, det är nog tiden som går fort för jag brukar bara åka och titta en gång per år, övriga race får jag nöja mig med att se på TV.
Men du kanske blandar ihop det med rallyt jag brukar se i februari? Det var ju lite mer nyligen ;)