tisdag 2 augusti 2011

Planerar hösten

Är inne på sista semesterveckan nu så det gäller att passa på och lata sig rejält! Det gör man som bäst i fatboy-hängmattan =)


Försöker även pussla ihop hösten. Tittar på kurser, utbildningar och annat skoj. Vill egentligen gå en etologiutbildning men den riskerar att inte bli av för det är så få anmälda. Arrangören är House of Learning / Dala Hundservice (Marie Fogelquist som nog många känner till). Lärare är Lasse Fält, Tobias Gustavsson och Jens Karlsson. De behöver nog inte heller någon närmare presentation. Om någon är intresserad kika på dalahundservice.se och klicka på etologi 1 uppe i högra hörnet på första sidan.

Sen finns en del på kul på polar/dragfronten också. Vad sägs om Muscherskola (draghundskurs) i Åre? Eller specialutställning för husky i Idrefjällen. Inte helt fel, kan ju kombineras med vandring! Kanske lite osäkert vilken typ av husky som ställs ut men jag tror det blir en del av standard och racetyp eftersom det är rasklubben som anordnar. Showtypen klarar jag mig utan. Sen har vi Grönlandsspecial i Orsa, är jag ändå här så kan det kanske vara kul att se.
SM i barmark är i år förlagd till Nybro, inte helt bra geografiskt... Men brorsan har en lägenhet i Kalmar, tre mil därifrån, så helt omöjligt är det inte.

Sen finns det förstås tretusen andra saker som också verkar kul men först måste jag få besked hur det blir med etologin eftersom den bokar upp rätt många helger.

Måste hitta nåt kul att göra med Täppas också i höst. Cancerträningen blev vi ju tvugna att avbryta när han var sjuk så länge vid årsskiftet, jättetrist :( Vore kul att fortsätta med freestylen och självklart en massa nosarbete också. Får fundera...

Inga kommentarer: