söndag 2 oktober 2011

Helgen


I fredags bar det som sagt av till Orsa på en blixtvisit. Under lördagen hann vi med en lååång promenad där vi bl.a. mötte en väldigt förvirrad älg. Täppas tyckte att den var så konstig att han inte ens försökte jaga den =) Eller så var det så att han kom ihåg vad som hände sist han skällde ut en älg - den blev förbannad och kom farandes mot honom!
Träden skiftade i höstens alla färger och helt knäpptyst var det som vanligt där uppe. Strålande sol var det hela dagen och riktigt varmt! Som vanligt var det väl ingen jättehit att åka hem men jag kommer upp snart igen =)


Idag har jag haft kurs i RallyMix hos Furface Hundskola i Bålsta. Fem glada deltagare har intensivtränats i de olika momenten och jag misstänker att det är fem hundar som har däckat rejält nu och kommer sova tills imorgon. Minst =) En längre rapport kommer om två veckor när det är deras andra och sista gång.

Nu ska jag göra en kopp rooibosthé och lägga mig raklång på soffan. Har en hel drös med saker som måste göras men det får vänta till imorgon...

2 kommentarer:

Helena sa...

Liten och tuff - Täppas! Vågar skälla ut en långbent älg liksom. ;)

Susann sa...

Haha, vad menar du med liten?!? Täppas är övertygad om att han är en stor och stark riesenschnauzer! Har ännu inte vågat tala om sanningen för honom...