måndag 3 juni 2013

Helgen

Helgen bara flög förbi...

Har haft intensivkurs i nosaktivering lör-sön, det är verkligen en kurs som hundarna gillar. Fint väder hade vi även om det var i varmaste laget. Och sjukt mycket myggor... Vovvarna fick t.ex. prova godissök, uppletanderuta, spår, hitta kotte med mattes doft, patrullstig (alltid uppskattat) och lite annat smått och gott!
Har ofta spralliga unghundar på den här typen av kurs (kan ju kanske bero på att jag rekommenderat dem denna kurs) och ägarna blir alltid lika förvånade när deras "flamsiga och ofokuserade" tonåring till hund faktiskt jobbar på koncentrerat i övningarna och med stor motivation! Det är nyttigt för dem och hysteriskt trötta blir de. En av hundarna hade sovit hela lördagen efter att han kommit hem vid 13-tiden. Matte var smått chockad =)

Så himla mycket motion har de inte blivit, dels p.g.a. värmen men även min dunderförkylning med feber, jippie ;) Igår blev det ändå en sen kvällspromenad med Kiro och Bella. Bella hade iaf vett att svalka sig i sjön men de två pensionärsherrarna stod på behörigt avstånd och tittade på.Har följt Rally Greece också. Men behöver inte skriva så mkt mer om det, det gick väl inget vidare...

Inga kommentarer: