tisdag 3 mars 2015

Det här med små hundar

Nu har jag letat dragutrustning till ondo. Jag har besökt djuraffärer och kollat nätbutiker specialiserade på dragutrustning. Och visst finns det bra dragutrustning i mängder... till mellanstora och stora hundar. Hundar under 15kg har av någon anledning glömts bort i tillverkningen av selar, linor och expanders. Det är med andra ord som vanligt när man ska hitta vettig träningsutrustning till små hundar. Det är nog annars en bra affärsidé för den som orkar ta tag i det!
Jaja, tills jag löst problemet med utrustning får vi träna de delar i draget som inte består av just drag. Vi kan träna höger och vänster, full fart framåt, hålla till sidan av vägen osv.

Istället för dragutrustning har det blivit lite annat shoppat. Täppas hittade en oemotståndlig leksak och han fick även en ny bädd med memory foam som formar sig efter kroppen. Det kan vara skönt på gamla dar =)

Nyfriserad är han också, väldigt kortsnaggat blev det. Jag stod inte längre ut med den långa pälsen som bara tovade sig och drog in tre kg sand per dag. Det är ju rena vårtemperaturen ute så han lär knappast förfrysa.

Näpp, nu ska jag fortsätta jakten på nomesele till liten hund... wish me luck!

Inga kommentarer: