söndag 6 februari 2011

Promenad med spååår!!

Gick en promenad runt Rönningesjön i strålande sol. Förutom ett dåligt hundmöte (som fick mig att skriva förra inlägget) så gick det i övrigt över förväntan. Inte ett utfall trots många möten på smala stigar.



Hittade en snöfri del av skogen och var bara tvungen att lägga ett spår. Helt oplanerat och opedagogiskt men det var ju månader sedan sist. Täppas var väl lite överladdad men spårade ok, som vanligt gick det bäst på de svårare sträckorna. Måste verkligen träna på lätta spår också... men det är ju så tråkigt :) Lite uppletande körde vi också, han fick leta efter kottar med min doft på.

Träningen i övrigt har minst sagt gått på halvfart senaste tiden. Tyvärr har han börjat reagera på burkmaten som jag gör godis av. Skumt eftersom innehållet i burkmaten är exakt samma som i torrfodret, lite oroväckande... Har iaf kommit på ny lösning med träningsgodis, uppblött torrfoder som hackas och halvtorkas i ugnen. Provocerade magen rätt rejält med mycket "godis" fre-lör och har inte märkt något knas alls. Så nu är det fritt fram för träning i obegränsad mängd, weehaa!!

Inga kommentarer: