onsdag 3 augusti 2011

Spår i kohage

Blev lite inspirerad av det där spåret jag skrev om så idag bestämde jag mig för att lägga spår i kohage, eller ja, före detta kohage (korna drog för några dagar sedan). Dock finns det gott om koblajor som störning :)

Nu hann inte spåret ligga så länge som jag tänkt mig eftersom himlen plötsligt blev svart och mullrande. Lite för färskt spår med andra ord så han gick rätt högt med nosen och svajade hela tiden inom 1-2m från kärnan. Vid ett tillfälle fastnade linan och det blev tvärstopp. Täppas blev frustrerad och när allt var uttrasslat satte han av med en rasande fart så jag fick stoppa honom. När han varvat ner spårade han fint, tog vinklarna bra och hittade sin boll. Kohagemiljön var iaf inga problem. Får ta tag i spårandet igen när jag kommer hem.

4 kommentarer:

Kerstin/Prickiga hunden sa...

Vi är ett gäng som testade mantrailing i stan - det kanske kan vara nåt? Fast vi pratar mest via FB...... Ännu ett skäl att gå med!

PS hittade din blogg via Linn.....

Susann sa...

Kerstin, kul att du hittat hit! Vad är mantrailing, hittar bara info på tyska?
Får väl skaffa FB framöver då ;)

Maria/Furface sa...

Vi har oxå provat mantrailing - jättekul!
Jag har lyckats samla på mig ett kul spårgäng som ställer upp på alla mina idéer om hur man kan träna spår!
Jag har faktiskt letat efter dig på FB, det finns alltså en anledning till att jag inte hittat dig...

Susann sa...

Maria, jag har försökt hitta vettig info utan större framgång. Tycker det verkar väldigt likt ID-spår/sök?? Eller är jag helt fel ute..