måndag 4 juli 2011

Viktoria på besök

Idag har jag haft dvärgschnauzern Viktora här på besök. Det var en check för att se att hon funkar med Täppas (eller snarare att Täppas funkar med henne haha) och att hon trivs här. Imorgon kommer hon för en längre vistelse eftersom matte Pernilla ska på World Dog Show i Paris.

Viktoria 14 månader.


Vi började med en promenad som gick bra och sen gick vi in. Viktoria gick husesyn och kände sig som hemma direkt. Eftersom hon nyligen löpt luktade hon väldigt gott tyckte Täppas och han hade svårt att slita nosen från hennes bak :) Tillslut fick Viktoria nog och fräste ifrån rätt rejält. Täppas som är väldigt noga med signaler höll på att få en chock stackarn. Det räcker ofta med att en tik morrar lite, lite eller bara rycker lite i mungiporna för att han ska sluta lukta i baken och gå därifrån. Han blev helt knäckt och ville inte ha någon vidare kontakt för fem öre.

Men det gick bättre efterhand. Viktoria insåg att det inte behövs så mkt för att han ska sluta och Täppas insåg att han inte kommer dö av att vara i samma rum som henne ;) Så det ska nog gå bra, de måste bara lära känna varandra lite.

Vänner tillslut :)


Får se vad vi ska hitta på för skoj de här dagarna. Lunginflammationen sätter ju stopp för fysiska aktiviteter men lite nosarbete och himla massa shaping lär det bli! Måste kolla med Pernilla vad hon tränat/inte tränat så att jag vet. Det här blir ju värsta lyxen att ha två hundar att träna med!

Inga kommentarer: