fredag 18 januari 2013

Lite smått & gott

Började jobba igen i måndags men det går lite på halvfart såhär års. Har bara 6 kurser/vecka ett tag framöver. Och så lite privatträningar och klipphundar dagtid såklart. Och en att-göra-lista som under semestern växt sig lååååååång...
Dagen har ägnats åt att försöka pussla ihop vårens kursschema. Efter att ha stirrat mig blind på datum, tider, kurser mm. så blev det tillslut klart... Tror jag. Lite som ska dubbelkollas bara.   

Var och lasrade Täppas häromdagen med positiva besked! Sen förra våren har det ju egentligen inte varit några konstigheter med musklerna, lite småspänd här och där. Anna har tyckt att han varit så bra han kunnat bli, för så länge han ibland spänner sig p.g.a. magont så spelar det ju inte någon roll hur mycket man masserar och behandlar, det är ju magen som skapar nya spänningar hela tiden.
Men nu var det stor skillnad, han är typ bra!! Anna trodde inte att det skulle kunna gå att få honom så bra som det är nu =) Strålande glad var Trollet också och försökte överösa Anna med pussar?!?

Nu ska Täppen få jobba lite så han är trött ikväll när matte ska iväg på en efterlängtad föreläsning!

Inga kommentarer: